Over ons

Wie wij zijn en wat wij doen.

EyeloveBrillen®; vanaf april 2020 biedt BijMartijn via de shop-in-shop formule van Eyelove Brillen® de keuze uit ruime 225 trendy kwaliteitsbrillen voor een vaste lage prijs. Zo kost een complete bril op sterkte €49, multifocale bril €99 en multi-plus bril €149 inclusief gratis oogmeting.

TapParfum®; is een uniek hervul concept voor parfum welke vanaf begin maart 2022 aan onze formule is toegevoed. Parfum tappen? Ja, je leest het goed, we gaan parfum tappen. In plaats van je flesje weg te gooien, kun je deze keer op keer laten hervullen bij ons. Je betaalt dan alléén voor de parfum, niet meer voor het flesje. Wij garanderen uitmuntende geuren en een hoogwaardige kwaliteit. De parfums van TapParfum® worden gemaakt met de hoogste kwaliteit geuroliën. Deze parfums bevat tussen de 20% en 40% aan geurbestanddelen (geurolie). De parfums zijn op alcoholbasis en worden gegradeerd als een parfum. 

CIGO; dé vape shop & rookwaren speciaalzaak in Almelo en omgeving. Bij ons vind je echt alles op het gebied van elektronisch roken (vapen), sigaretten, shag & pijptabak en sigaren. Met ruim 200 winkels is CIGO de een na grootste tabaks- en gemakformule in Nederland. Wil je alles weten over CIGO klik dan hier.

MultiKantoor; bij ons vind je echt alles voor school, thuis en op kantoor. Daarnaast hebben we een groot aanbod in wens- en cadeaukaarten evenals cadeauartikelen. Maar zo kun je ook bij ons terecht voor bel- en op waardeer tegoeden en ben je uiteraard ook voor kansspelen zoals Krasloten, Staatsloterij, Lotto en Toto bij ons aan het goede adres.

PrintGoedKoper; met onze geïntegreerde shop-in-shop formule van PrintGoedKoper ben je verzekerd van een zeer uitgebreid assortiment met zowel originele als alternatieve cartridges en toners tegen zeer scherpe prijzen met 100% kwaliteit en 100% garantie. Wil je ze liever laten hervullen? Geen probleem de cartridges worden gevuld terwijl je wacht.

Online & offline; Met ruim 3.000 verschillende producten op voorraad bieden wij u een ongekend groot assortiment aan. En hebben we het niet in de winkel, dan biedt onze webshop altijd wel een uitkomst.

Diensten & Services; wat dacht je van ons uitgebreid dienst- en servicepakketten zoals Geldmaat pinautomaat, PostNL pakketpunt, stomerij service, pasfoto’s maken, copy service en “internet cafe” met gratis WiFi.

Kortom tot straks!
 

Een stukje geschiedenis…

23 November 2006 startte Martijn Rijssemus met zijn bedrijf PrintGoedKoper aan de Oranjestraat, gespecialiseerd in het volautomatisch hervullen van cartridges en toners. In de loop van de jaren groeide het bedrijf steeds meer uit tot een kantoorvakhandel en de naam veranderde in MultiKantoor. Hij vervolgt: “We merkten al snel nadat we met PrintGoedKoper waren gestart, dat we in de Almelose binnenstad in een veel grotere behoefte konden voorzien; kantoorartikelen.” Daarmee is MultiKantoor ook eigenlijk de enige kantoorvakhandel met een zeer uitgebreid assortiment in en rondom het centrum van Almelo. Voor zowel de consument als de zakelijke klant. Handig voor een ieder en wij verkopen tegen groothandels prijzen.

Uiteindelijk bood de winkelruimte te weinig verkoopvloer oppervlakte om te kunnen voorzien in de verschillende behoeften. Er was maar één oplossing; verhuizen. Op 25 juli 2011 opende daarom MultiKantoor haar deuren schuin aan de overkant van de straat; Oranjestraat 25 waarbij PrintGoedkoper een shop-in-shop concept werd.

Het “winkellandschap” was in 2011 tevens aan het veranderen en naar mate de tijd verstreek begon het “winkellandschap” steeds sneller te veranderen. Ondernemen is ook vooruit kijken wat maakte dat de formule van MultiKantoor een vernieuwing in het assortiment moest ondergaan. Op 6 januari 2016 werd de winkel heropend als TabAktief MultiKantoor waarmee het tevens speciaalzaak voor rokerswaren in Almelo en omgeving werd. Door de fusie tussen TabAktief en Cigo is de winkel vanaf 14 november 2016 verder gegaan als CIGO MultiKantoor.

Het winkellandschap bleef maar veranderen, consumenten kochten steeds meer online en de opmars van de digitalisering maakte dat de verkoop van de traditionele kantoorartikelen zoals schrijfwaren en papier uiteraard minder verkocht werden. Maar ook de nieuwe wetgeving omtrent de verkoop van tabak veranderde sterk.
Tijdschriften en boeken gingen uit het assortiment en maakt de plaats vrij om te starten met de verkoop van cadeau artikelen- en kaarten. Een deel van het magazijn kwam in november 2019 bij de winkel aan zodat er ruimte ontstond om nog meer cadeau artikelen te kunnen toevoegen aan het assortiment.

11 maart 2020 is gestart met de verkoop van Eyelove brillen. Een wandmeubel van 3 meter gevuld met 225 verschillende monturen bracht weer een grote verandering in het assortiment en in de formule van CIGO MultiKantoor. Dit alles bracht met zich mee dat de naam MultiKantoor niet meer paste bij het gevoerde assortiment.
Vanaf 1 mei 2020 is CIGO MultiKantoor verder gegaan als BijMartijn.

Martijn Rijssemus; "we zijn eigenlijk meer een soort van formulehuis geworden waarbij we kunnen stellen dat de naam MultiKantoor daarbij niet meer past. PrintGoedKoper, MultiKantoor, CIGO en Eyelove Brillen zijn nu als shop-in-shop formules geintergreed."

Tussen 1 mei 2020 en 1 maart 2022 is er veel gebeurd. Waarbij de coronacrisis ons allen zowel zakelijk als privé hard heeft geraakt. Tevens is in deze periode duidelijk geworden dat wij vanaf 2030 geen rookwaren mogen verkopen. Dat maakte nog meer duidelijk dat er nog meer moeten nagedacht over een visie & missie voor nu en in de toekomst. Voor BijMartijn gaat dat betekenen; Betaalbare unieke producten met een hoge kwaliteit en een uitgekiende keuze van diensten & services welke passen binnen de consumentengedachte van een echte buurtwinkel.

Volg jij ons al?

Volg jij ons al?

De laatste nieuwtjes & weetjes van BijMartijn