Kansspelen

En dan ben je plots miljonair .… Wat zou jij doen met een financiële klapper?  Op wereldreis, vervroegd met pensioen, een tweede huis in Toscane of de vrijheid tegemoet varen op je splinternieuwe jacht? BijMartijn kan je meespelen met de beste kansspelen. Met welk spel doe jij mee? Wij zetten de champagne alvast koud!

BijMartijn gaat nog een stapje verder in de wereld van spanning en geluk. Wij behoren tot een kleine selecte groep kansspelspecialisten in Nederland. Als specialist verzamelen wij ons per vakgebied in clubs om samen nog beter te worden. Zo kunnen we jou als klant de beste beleving en ervaring geven. In de Kansspelclub vind je ondernemers die het beste zijn in hun vakgebied en een echte passie voor kansspelen hebben. In deze winkels worden met regelmaat extra winkansen gecreëerd en unieke acties aangeboden. Er zijn vaak mogelijkheden om gezamenlijk met anderen te spelen en de ondernemer is altijd bereid om je speluitleg te geven! 


EUROJACKPOT

Wat is Eurojackpot?
Eurojackpot is een Europees gecoördineerd kansspel waarbij je voor € 2 kans maakt op de Jackpot. Deze is minimaal € 10 miljoen en kan, afhankelijk van het aantal verkochte loten in alle deelnemende landen, oplopen tot wel € 120 miljoen! Je speelt Eurojackpot met 7 getallen: 5 getallen uit 1 t/m 50 en 2 bonusgetallen uit 1 t/m 8. Er is elke dinsdag- en vrijdagavond een trekking.

Wat kun je winnen met Eurojackpot?
Heb je alle getallen goed, dan win je de Eurojackpot van minimaal €10 miljoen! Bij meerdere prijswinnaars wordt de Jackpot gedeeld. Valt de Jackpot niet, dan stijgt hij afhankelijk van het aantal verkochte loten, tot een recordhoogte van wel €120 miljoen.

De hoogte van de prijzen is vooraf niet bekend, maar wordt per trekking bepaald door het totaal aantal verkochte loten uit alle deelnemende landen. Dus hoe meer mensen per trekking meespelen, hoe hoger de prijzen.

Van de totale inleg per trekking gaat 50% naar het prijzengeld. Dit bedrag wordt verdeeld over 12 prijscategorieën. Na de trekking wordt per prijscategorie het aantal winnaars en de gewonnen bedragen per persoon berekend. De exacte prijsbedragen worden samen met de winnende getallen bekendgemaakt.

Je vindt ze hier in onze webshop.

Voor meer informatie over de Eurojackpot, speluitleg en prijzenschema’s kijk je op www.eurojackpot.nl

Volg jij ons al?

Volg jij ons al?

De laatste nieuwtjes & weetjes van BijMartijn