Sparen voor korting dat kan met de Cigo Gemakcard! 
Da’s mooi meegenomen!

 De CIGO gemakkaart is gratis en direct te gebruiken in álle CIGO           winkels in Nederland.
Met de kaart spaart u voor korting op ons winkelassortiment* of voor contante korting. Het enige wat jij hoeft te doen is jouw CIGO gemakkaart te laten scannen bij de kassa. Zo spaar je ongemerkt voor heel veel voordeel. Bij elke besteding van € 5.00 ontvang je 1 spaarpunt op je gemakkaart. Een CIGO spaarpunt vertegenwoordigd een waarde van 0,025 eurocent. Het spaarsaldo kun je bij ons in de winkel en online altijd opvragen!

 Maar dat is niet alles. Exclusief en dus alleen voor onze klanten   bieden wij extra voordelen.
Wij geven jouw 5 extra spaarpunten bij het hervullen of op de aankoop van PrintGoedKoper cartridges & toners. Zo spaar je nog sneller voor hoge kortingen. Daarnaast verhogen wij de waarde van een spaarpunt tot wel 0,10 eurocent. Dat kan dus aardig oplopen en je hoeft er niets voor te doen. Uiteraard wordt je ook als eerste geïnformeerd als het gaat om exclusieve aanbiedingen, opruiming en speciale events. Heb je nog geen CIGO gemakcard? Vraag deze nu online aan en ontvang direct 10 gratis gemakpunten! Vul hier het formulier in en je ontvangt jouw spaarkaart zo snel mogelijk thuis.

De waarde van een gemakpunt hangt af van hoe je deze besteed en varieert daarom tussen 0,025 en 0,10 eurocent.
Kies je ervoor om deze te gebruiken voor korting op bijvoorbeeld een kras- of staatslot, een cadeaukaart, een tijdschrift of krant, dan vertegenwoordigd één gemakpunt een waarde van 0,025 eurocent. Kies je ervoor om deze te gebruiken binnen ons assortiment met kantoorartikelen dan vertegenwoordigd één gemakpunt een waarde van 0,05 eurocent. Wanneer je ervoor kies om deze te gebruiken binnen het assortiment met PrintGoedKoper cartridges & toners heeft een gemakpunt een waarde van 0,075 eurocent. Laat je deze hervullen dan vertegenwoordigd één gemakpunt een waarde van maar liefst 0,10 eurocent!

Zo heb je bijvoorbeeld al een gratis 1/5 Staatslot bij inlevering van 120 gemakpunten! Of wat dacht je van 5 euro korting op kantoorartikelen bij inlevering van 100 gemakpunten! Print je veel? 100 gemakpunten betekend maar liefst een korting van 7,50 euro op nieuwe cartridges of toners van ons eigen huismerk PrintGoedKoper. Laat je deze bij ons hervullen dan zijn 100 gemakpunten maar liefst 10 euro waard!!

Kaart aanvragen of saldo opvragen? Dat doe je via deze link.

* Sommige artikelen zoals tabakswaren zijn door door de wet- en regelgeving vanuit de overheid uitgesloten van het spaarprogramma.

Volg jij ons al?

Volg jij ons al?

De laatste nieuwtjes & weetjes van BijMartijn