Winkelwagen Geen producten
Heb je een vraag?

Pasfoto in Almelo laten maken?

Ook op maandag!
Pasfoto in Almelo laten maken? Klaar terwijl je wacht. Ook op de maandag! Sinds december 2012 hebben wij weer een nieuwe extra service aan onze formule toegevoegd: officiële pasfoto’s maken.
4 stuk voor slechts € 10,-

Een zoals u gewent bent van ons …. tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Om een pasfoto te maken voor een officieel document is er een waslijst aan eisen waar deze aan moet voldoen. Dankzij de software die wij in onze studio’s gebruiken wordt elke pasfoto die we maken gecontroleerd op deze eisen en als er iets niet klopt geeft het systeem dit direct aan. CIGO MultiKantoor kan dit dan snel en eenvoudig aanpassen zodat u binnen de kortste keren een gegarandeerd goedgekeurde pasfoto meekrijgt.

Met ingang van 26 augustus 2006 zijn de Nederlandse reisdocumenten, het paspoort en de Nederlandse identiteitskaart, voorzien van een chip waarin een gezichtsopname is opgeslagen.

De gezichtsopname wordt verkregen door het digitaliseren van een foto die voldoet aan de eisen die zijn opgenomen in de Fotomatrix Model 2007. Alleen als de foto aan alle in de fotomatrix gestelde eisen voldoet, wordt deze geaccepteerd bij de aanvraag van een reisdocument.| Meer

.... wie, waar en wanneer ze wat doen Bij Martijn ....

 

* = prijzen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop
Heb je een vraag?
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.