Winkelwagen Geen producten
Heb je een vraag?

Onze diensten

Pasfoto in Almelo laten maken?

Ook op maandag!
Pasfoto in Almelo laten maken? Klaar terwijl je wacht. Ook op de maandag! Sinds december 2012 hebben wij weer een nieuwe extra service aan onze formule toegevoegd: officiële pasfoto’s maken.
4 stuk voor slechts € 10,-

Een zoals u gewent bent van ons …. tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Om een pasfoto te maken voor een officieel document is er een waslijst aan eisen waar deze aan moet voldoen. Dankzij de software die wij in onze studio’s gebruiken wordt elke pasfoto die we maken gecontroleerd op deze eisen en als er iets niet klopt geeft het systeem dit direct aan. BijMartijn kan dit dan snel en eenvoudig aanpassen zodat u binnen de kortste keren een gegarandeerd goedgekeurde pasfoto meekrijgt.

Met ingang van 26 augustus 2006 zijn de Nederlandse reisdocumenten, het paspoort en de Nederlandse identiteitskaart, voorzien van een chip waarin een gezichtsopname is opgeslagen.

De gezichtsopname wordt verkregen door het digitaliseren van een foto die voldoet aan de eisen die zijn opgenomen in de Fotomatrix Model 2007. Alleen als de foto aan alle in de fotomatrix gestelde eisen voldoet, wordt deze geaccepteerd bij de aanvraag van een reisdocument.
 

PostNL paketten & postzegels.

BijMartijn kun je terecht voor postzegels maar ook voor pakketen ben je bij ons aan het juiste adres. Hoe zwaar, hoe groot en waar naar toe; het maakt ons niet uit.

Brieven of kaart versturen?
Nederland, Europa & Wereld of aangetekend? Het kan allemaal bij ons en uiteraard zorgen wij ervoor dat jou post dagelijks mee gaat met de postbode. De tarieven van PostNL vind je hier.

Pakketten versturen?
Sinds 1 mei 2017 zijn wij een volwaardig pakketpunt voor PostNL. Daarmee zijn wij in het centrum van Almelo het adres voor het verzenden en afhalen van uw pakketten van PostNL. Verzenden gaat snel en eenvoudig in onze winkel maar het kan sneller en goedkoper door je pakket online aan te melden en te betalen. Je print je label zelf uit, plakt deze op het pakket en levert het bij ons in. De tarieven van PostNL vind je hier.

Algemene voorwaarden; 
het gebruik van onze post en pakket-service; BijMartijn deze diensten aan in naam van PostNL. Derhalve zijn op alle postverzendingen de voorwaarden van PostNL van toepassing. Wanneer pakketten en of poststukken zoek raken dan wel niet tijdig bezorgt zijn door vervoerder dient verzender/koper dit te claimen bij PostNL. BijMartijn is in de meeste ruimste zin des woords niet aansprakelijk voor gederfde winst, gevolgschade, immateriële schade, directe of indirecte schade van welke aard dan ook (waaronder, doch niet uitsluitend bedrijfsschade en verlies van goodwill), verlies van winst of rente en de kosten voor het achterhalen van de inhoud van het pakket en of de poststukken c.q. de informatie aangehecht aan pakketten. Het in ontvangst nemen van pakket betekend niet dat BijMartijn verantwoordelijk is voor de aard van de inhoud ervan. Verkoper acht verzender/koper verantwoordelijk om van te voren te controleren of die inhoud voldoet aan de wettelijke bepalingen dan wel had kunnen voorzien dat de aard van de inhoud gevolgen met zich mee kunnen brengen. Deze inhouden vallen geheel buiten elke claim en vallen onder risico en rekening van verzender/koper. Evenals goederen van bijzondere waarde zoals kunst, goud, sieraden, geld, waardepapieren enz. Elke claim daarom trend zullen wij niet honoreren.
 

Cartridge hervulservice.

Met de hervulservice van PrintGoedKoper heeft BijMartijn een service in het diensten pakket waar je U tegen zegt. 

Proffesioneel cartridges / inktanks hervullen;
Door de combinatie van de juiste inkten en het machinaal hervullen met The Inkbar® kan PrintGoedKoper de kwaliteit van een OEM (origineel) product evenaren terwijl u tot ruim 75% kunt besparen! Uiteraard biedt PrintGoedkoper u 100% kwaliteit met 100% garantie.

Klaar terwijl u wacht!
Na een grondige visuele inspectie wordt uw cartridge eerst gereinigd en geleegd. Waarna uw cartridge met The Inkbar® onder hoogvacuüm wordt hervuld. The Inkbar® werkt volledig volautomatisch. The Inkbar® is een machine welke volledig computer gestuurd werkt d.m.v. een PLC besturingssysteem onder Windows. Voor elke type cartridge is er een zgn. recept geprogrammeerd welke eenvoudig d.m.v. touchscreen bediening kan worden gekozen. In het recept is onder andere opgenomen onder welke vacuümkracht, met welke vulsnelheid en welk soort inkt benodigd is. In ons assortiment vindt u tevens een ruim aanbod aan van alternatieve cartridges die euro’s goedkoper zijn dan bij uw groothandel of plaatselijke kantoorvakhandel!

In ons assortiment vindt u tevens een ruim aanbod aan van alternatieve toners die euro’s goedkoper zijn dan bij uw groothandel of plaatselijke kantoorvakhandel! Zo bespaart u niet alleen in uw portemonnee maar ook het milieu!
 

COPY & PRINTSERVICE.

Doe het zelf! Dat is net zo handig en ook nog eens de goedkoopste oplossing. Immers maak je geen gebruik van onze diensten maar slechts van onze faciliteiten. De benodigdheden staan gratis beschikbaar. Wanneer je zelf je kopieën wilt maken en wat knip- en plakwerk wilt doen, dan heb je daarvoor in onze winkel alle tijd en ruimte. En voor een beetje advies staan we altijd voor je klaar.

Een computer staat ter beschikking;
Er is in de winkel tevens een computer beschikbaar waarop je zelf aan de slag kunt om je documenten te printen, in zowel zwart als in kleur. Uiteraard kunt er ook mee internetten.

Printen vanaf je mobiel;
Hoe geweldig is dit. Je komt binnen, logt in op ons (gast) netwerk en je print je document uit in zowel zwart als in kleur. Sneller & makkelijker kan niet. 

Omvangrijkere opdrachten; 
Deze kun je het best door ons laten doen. Dat gaat sneller. Wanneer de oplage te groot wordt of wanneer je geen tijd hebt om zelf te kopiëren kun je jouw opdracht bij ons achterlaten en verzorgen wij die verder voor je. Boeken worden door ons niet gekopieerd!

De reductiekaart;
Hiermee betaal je altijd een lagere prijs per kopie! Als je met regelmaat kopieën moet maken is een reductiekaart een voordelige oplossing. Je koopt een reductiekaart met een tegoed van op je kopieën. Per keer schrijven wij de gemaakte kopieën af. De kaart blijft geldig tot deze op is.

Wat het afdrukken kost; 
BijMartijn hanteren we scherpe prijzen voor de afdrukkosten inclusief het gebruik van de computer. Dat kan omdat deze geheel zijn gebasseerd zijn op zelfservice. Heb je toch hulp nodig? Geen probleem, we helpen je graag. Bekijk onze tarieven en de kosten voor het afdruken op onze prijslijst.| Meer

.... wie, waar en wanneer ze wat doen Bij Martijn ....
* = prijzen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop
Heb je een vraag?
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies