Pasfoto in Almelo laten maken?

Ook op maandag!Eisen pasfoto
Ben je woonachtig in de gemeente Almelo en wil je pasfoto’s laten maken die voldoen aan de wettelijke matrix eisen van de overheid en RDW, dan ben je BijMartijn ons aan het juiste adres. Zonder afspraak en klaar terwijl je wacht. Ook op de maandag!

De pasfoto die je BijMartijn laat maken is gegarandeerd goed voor gebruik op officiële documenten zoals paspoort, id-kaart en rijbewijs, maar ook voor treinabonnement, bibliotheekpas, schoolpas, sportpas, clubkaart of vergunning maken wij een passende pasfoto.

Een zoals u gewent bent van ons …. tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Prijs pasfoto maken per persoon

Voor het laten maken van onderstaande pasfoto kun je zonder afspraak terecht in onze winkel. Je kunt in de winkel contant of met PIN betalen en je pasfoto’s zijn direct klaar!

  • Pasfoto maken Nederlands document € 12,50 incl. afdruk 6 pasfoto’s.
  • Pasfoto maken Nederlands document € 15,00 incl. afdruk 8 pasfoto’s.
  • Pasfoto maken Buitenlands document/Visum € 17,50 incl. … aantal afdrukken afhankelijk van eisen.

Opties tegen meerprijs

  • Extra vel met 1-8 foto’s € 10,00 afhankelijk van eindformaat foto’s.

Om een pasfoto te maken voor een officieel document is er een waslijst aan eisen waar deze aan moet voldoen. Dankzij de software die wij in onze studio’s gebruiken wordt elke pasfoto die we maken gecontroleerd op deze eisen en als er iets niet klopt geeft het systeem dit direct aan. BijMartijn kan dit dan snel en eenvoudig aanpassen zodat u binnen de kortste keren een gegarandeerd goedgekeurde pasfoto meekrijgt.

Met ingang van 26 augustus 2006 zijn de Nederlandse reisdocumenten, het paspoort en de Nederlandse identiteitskaart, voorzien van een chip waarin een gezichtsopname is opgeslagen.

De gezichtsopname wordt verkregen door het digitaliseren van een foto die voldoet aan de eisen die zijn opgenomen in de Fotomatrix Model 2007. Alleen als de foto aan alle in de fotomatrix gestelde eisen voldoet, wordt deze geaccepteerd bij de aanvraag van een reisdocument.

Volg jij ons al?

Volg jij ons al?

De laatste nieuwtjes & weetjes van BijMartijn