Umami Gift Box Handcare Small Sweet Spices

Umami Gift Box Handcare Small Sweet Spices
Umami Gift Box Handcare Small Sweet Spices
Sweet Spices: Het gebruik van waardevolle ingrediënten met als resultaat een zachte, zoete geur van vanille die gepaard gaat met een kruidentoets van saffraan. Ideaal voor een fluweelzachte huid met e

Artikelnummer

574295

Levertijd

1-2 werkdagen

EAN

5400513004048

€ 9,95 *
Prijs per 1
Variatie: Umami Gift Box Handcare Small Sweet Spices
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Deze mini hand care giftset is een ideaal cadeau! De giftset bevat een vloeibare handzeep (100ml) en een verzorgende handcrème (50ml). Beide producten zorgen voor een zijdezacht gevoel. Gebruik: Was de handen met de vloeibare zeep, droog de handen af en smeer de handen in met de handcrème. Ervaar de ultieme geurbeleving!

Zoet, zout, zuur, bitter enÂ… umami. Umami is de vijfde smaak die vaak minder bekend is, maar waarvoor onze smaakpupillen toch gevoelig zijn. Het van oorsprong Japanse Umami woord betekent ‘heerlijkheidÂ’ of ‘hartigÂ’. Umami is een aangename smaakervaring die niet kan terugvallen op de bekende basissmaken. Het assortiment van UMAMI is vrij van parabenen en geschikt voor alle huidtypes. Hierdoor kan er dagelijks worden genoten van de rijk geparfumeerde producten. Van foaming shower gel en handcrème tot aan de leukste giftsets.

Bestelcode 574295 EANcode

Informatie

Umami varianten

Giftbox klein

Geuren van Umami

Sweet Spices
Volg jij ons al?

Volg jij ons al?

De laatste nieuwtjes & weetjes van BijMartijn