Umami Tube Shower Gel Oriental Herbs 200ml

Umami Tube Shower Gel Oriental Herbs 200ml
Umami Tube Shower Gel Oriental Herbs 200ml
Oriental Herbs: Een ware ontdekkingstocht van sensuele en warme geuren van o.a. Sandelhout & Piment. Droom even weg en waan je op reis in het betoverende midden-oosten

Artikelnummer

576476

Levertijd

1-2 werkdagen

EAN

5400513004314

€ 8,00 *
Prijs per 1
Variatie: Umami Tube Shower Gel Oriental Herbs 200ml
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Zoet, zout, zuur, bitter en… umami. Umami is de vijfde smaak die vaak minder bekend is, maar waarvoor onze smaakpupillen toch gevoelig zijn. Het van oorsprong Japanse Umami woord betekent ‘heerlijkheid’ of ‘hartig’. Umami is een aangename smaakervaring die niet kan terugvallen op de bekende basissmaken.

Zoet, zout, zuur, bitter enÂ… umami. Umami is de vijfde smaak die vaak minder bekend is, maar waarvoor onze smaakpupillen toch gevoelig zijn. Het van oorsprong Japanse Umami woord betekent ‘heerlijkheidÂ’ of ‘hartigÂ’. Umami is een aangename smaakervaring die niet kan terugvallen op de bekende basissmaken. Het assortiment van UMAMI is vrij van parabenen en geschikt voor alle huidtypes. Hierdoor kan er dagelijks worden genoten van de rijk geparfumeerde producten. Van foaming shower gel en handcrème tot aan de leukste giftsets.

Bestelcode 576476 EANcode

Informatie

Umami varianten

Shower gel

Geuren van Umami

Oriental Herbs
Volg jij ons al?

Volg jij ons al?

De laatste nieuwtjes & weetjes van BijMartijn